Missie en visie

Visie

Geen mens is gelijk, en iedereen heeft het recht om zijn eigen weg te bewandelen.

Hobbels is een speciale plek, voor mensen die zich graag creatief willen bezighouden met het maken en verhuren van theaterkostuums. Hobbels staat voor alle bergen en dalen die beklommen moeten worden in het leven. Deze hobbels hebben ons gevormd tot de individu die wij nu zijn. Maar wat als je door al deze hobbels je eigen pad niet meer kan zien?

Helaas is het werken op de reguliere arbeidsmarkt (nog) niet voor iedereen weg gelegd. Sommige mensen vallen net tussen wal en schip en hebben wat extra aandacht nodig om toch mee te kunnen draaien. Zonder de juiste begeleiding komen veel van deze mensen thuis te zitten zonder doel of zinvolle invulling van de dag met alle gevolgen van dien.

Door zorg op maat te bieden, te kijken naar de individu, naast en niet boven een persoon te staan en buiten de hokjes te denken willen wij in spelen op de tekorten aan dagbesteding voor deze mensen. En deze kwetsbare doelgroep een plek bieden waar ze zich mogen ontwikkelen, ontplooien, en het zelfvertrouwen mogen krijgen om weer een plek in de maatschappij te mogen in nemen

Missie

Wij stimuleren de deelnemers in hun eigenkracht te gaan staan, en gezamenlijk naar een eindproduct of doel te werken.

Door niet alleen individueel maar ook in groepsverband te werken en hierbij te leren gebruik te maken van elkaars sterke punten komen we gezamenlijk tot een eindproduct.  Door individuele gesprekken over wensen en behoeftes komen we tot leerdoelen. Dit hoeven geen grote doelen te zijn maar ze dagen wel uit tot ontwikkeling.

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.