HOBBELS INFODAGEN

Kledingverhuur Hobbels in Wolvega geniet van een aanzienlijke naamsbekendheid. Niet alleen in Wolvega, maar inmiddels ook al ver daarbuiten. Wij merken dat veel mensen niet weten dat Hobbels een dagbesteding heeft.

Hobbels is een speciale plek, voor mensen die zich graag creatief willen bezighouden met het maken, herstellen en verhuren van theater- en thematische kostuums. Hobbels staat voor alle bergen en dalen die beklommen moeten worden in het leven. Deze hobbels maken je tot de individu die jij nu bent.

Vanaf 1 juni dit jaar heeft Dagbesteding Hobbels ook een eigen moestuin. Hier kunnen we onze eigen plantjes biologisch verbouwen die we op de dagbesteding dan weer kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld het verven van wol en textiel! Er is dus ook plaats voor mensen die van tuinieren en klussen houden. Hoe gaaf is dat!

Dagbesteding Hobbels biedt plaats aan 14 mensen met een licht verstandelijke beperking, psychische problematiek, mensen met een vorm van ASS (Autistisch Spectrum Syndroom) en aan mensen die uitdagingen ervaren op de arbeidsmarkt.

Heeft u interesse om eens te komen kijken bij Dagbesteding Hobbels? Janneke en Nienke Bierenbroodspot staan u graag te woord en laten Hobbels graag zien op donderdag 23 of zaterdag 25 september. Er zijn op deze dagen geen clie╠łnten aanwezig. Wij willen u graag persoonlijk te woord kunnen staan en drukte voorkomen. Maak daarom eerst een afspraak (tijdslot) door te bellen met 0561 612220. Bent u verhinderd op deze zaterdagen? Dan vinden wij absoluut samen met u een ander moment.

 • HOBBELS INFODAGEN

  HOBBELS INFODAGEN

  Janneke en Nienke Bierenbroodspot staan u graag te woord en laten Hobbels graag zien op donderdag 23 of zaterdag 25 september.

  Lees meer
 • SUPER LEUK NIEUWS!!!

  SUPER LEUK NIEUWS!!!

  Vanaf 1 juni heeft Dagbesteding Hobbels niet alleen een atelier maar ook een eigen moestuin!!! Hier kunnen wij onze eigen biologische pla...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.