SUPER LEUK NIEUWS!!!

Vanaf 1 juni heeft Dagbesteding Hobbels niet alleen een atelier maar ook een eigen moestuin!!! Hier kunnen wij onze eigen biologische plantjes verbouwen die we op de dagbesteding dan weer kunnen gebruiken voor het verven van wol en textiel! Hoe gaaf!

Ga jij met ons op avontuur in de tuin óf ben jij liever creatief bezig met hout, papier, stof of welk materiaal dan ook! Of vind jij het geweldig om met ons de winkel draaiende te houden?

Misschien ben je wel een kanjer in het wassen, strijken en herstellen van kostuums, of schuilt er een ware ontwerper in jou.

Mogelijkheden genoeg bij Dagbesteding Hobbels!

Dus, ben jij op zoek naar een super toffe werkplek met enorm leuke collega's en heb je een indicatie voor dagbesteding? Neem dan snel contact met ons op en wie weet tot snel!

 • SUPER LEUK NIEUWS!!!

  SUPER LEUK NIEUWS!!!

  Vanaf 1 juni heeft Dagbesteding Hobbels niet alleen een atelier maar ook een eigen moestuin!!! Hier kunnen wij onze eigen biologische pla...

  Lees meer
 • Verteltas

  Verteltas

  Wat een gave opdrachten hebben wij binnen gekregen bij de dagbesteding! Zo wordt het voorlezen nog leuker! Alle verhaal figuurtjes zij...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.